Vergelijk woningen

1. Aanmelden:
U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden en dan gaat Wonen Hartje Leiden voor u op zoek naar een geschikte huurwoning. Geef hierin uw wensen op, zodat wij daar tijdig rekening mee kunnen houden. Daarnaast raden wij u aan ons aanbod op de aanbod pagina goed in de gaten te houden. U kunt ook op de hoogte blijven van de vrij te komen woningen via de nieuwsbrief en onze Facebook pagina.

2. Woningaanbod:
Als er iets vrij komt krijgt u hiervan een bericht. Wonen Hartje Leiden is de eerste die te horen krijgt wanneer een woning vrij komt. Hierdoor kunnen wij sneller handelen dan andere makelaarskantoren.

3. Inplannen bezichtiging:
Mocht u een woning willen bezichtigen dan plannen wij zo snel mogelijk een afspraak in. Bezichtigingen zijn overdag, ’s avonds en in het weekend mogelijk!

4. Indien de woning bevalt:
Ligt de weg vrij om het contract te tekenen en de sleuteloverdracht te bewerkstelligen. Bij meerdere geïnteresseerden krijgt de kandidaat die het langst staat ingeschreven de voorkeur, mits die binnen het profiel past en voldoet aan de financiële eisen. Zie hier welke gegevens wij nodig hebben.

Kosten:
Presteren voor factureren is ons motto. Pas bij een geslaagde bemiddeling brengen wij € 500,- euro bemiddelingsvergoeding in rekening bij de verhuurder, exclusief 21% BTW.

Tip: Geef aan wat uw wensen zijn zodat wij met u kunnen meedenken.

Contactpersoon

Bastiaan Verbaas

Bastiaan Verbaas , Wonen Hartje Leiden

Bekijk Profiel